INSIDE OUT

Vídeo sobre l’artista visual Roser Oduber

En aquest video descobrim la estreta relació entre l’obra de l’artista visual Roser Oduber i el seu entorn de vida i feina, el Forn de la Calç. A través de les seves obres arrelades a la terra, Roser ens parla del seu amor per la natura, de com influeix en la seva creativitat i del seu projecte de centre de producció artística.

Roser Oduber és una artista de reconegut prestigi i llarga trajectòria professional. Les seves obres estan en importants col·leccions com la Col·lecció Testimoniatge de La Caixa, la Fundació Vila Casas, l’Obra Cultural de Caja Madrid, així com diverses col·leccions privades. Les seves creacions tenen una doble vessant: d’una banda, una figuració caracteritzada pel seu virtuosisme com a dibuixant i d’altra banda, un informalisme matèric de formes senzilles i totèmiques. Són obres arrelades a la terra que parlen de l’amor de l’artista per la naturalesa.

Roser Oduber dirigeix CACIS (Centre d’Art i Sostenibilitat El Forn de la Calç). Comissària de Jardins de llum de Manresa i El festival Microscopies.

Roser Oduber ha participat a Physis, exposició col·lectiva per a Cultura Verda.

Skip to content