Diumenge, 11 de juny del 2023 a les 12 h

Teatret del Serrallo, Tarragona.

Entrada gratuïta

Preestrena de Simfonia per un nou món amb la presència de Jordi Llompart, director i Roger Subirana, músic.

Dintre del programa d’activitats del Dia Mundial dels Oceans. Coorganitza Cultura Verda amb el Teatret del Serrallo, amb el suport del Port de Tarragona, Ajuntament de Tarragona i Diputació de Tarragona.

Simfonia per un món nou és una obra audiovisual d’art documental de 42 minuts que mostra de forma molt emotiva, quin món tenim i quin món podríem construir en el futur, si el gènere humà desenvolupés més la intel·ligència, la sensibilitat i el respecte pel medi ambient.

La pel·lícula porta l’espectador a viure un intens viatge pel planeta de la mà d’imatges impressionants i d’una banda sonora commovedora, sense narració en off, exposant-lo a una gran varietat de situacions originals i sorprenents que mostren les principals contradiccions de la civilització humana, fent-lo gaudir d’una experiència cinematogràfica única.

Simfonia per un món nou remou sentiments i consciències sense narrar-li a l’espectador cap tesi o argument determinat, sinó que explotant brillantment el llenguatge cinematogràfic, combinant imatges documentals i dramatitzacions d’extraordinària qualitat i una banda sonora trepidant, enriquida amb multitud d’efectes sonors.

Pots saber-ne més a la notícia

Skip to content