Dimenge, 11 de juny us convidem a la preestrena del documental SIMFONIA PER UN MÓN NOU, de Jordi Llompart i Roger Subirana, al Teatret del Serrallo a les 12 h, amb motiu de les activitats programades pel Dia Mundial dels Oceans.

El diumenge, 11 de juny a les 12 h projectarem en primícia SIMFONIA PER UN MÓN NOU. Per aquesta preestrena comptarem amb la presència de Jordi Llompart, director; Roger Subirana, músic; Carles Pulido, Mosaico filmes i David Serra, Cultura Verda amb els qui farem una taula rodona. A més, Roger Subirana ens oferirà un tastet musical i per acabar gaudirem d’un vermut.

L’entrada és gratuïta, però cal fer reserva a: https://entradium.com/events/pre-estrena-simfonia-per-un-mon-nou

Moments de la preestrena amb Jordi Llompart i Roger Subirana

Simfonia per un món nou és una obra audiovisual d’art documental de 42 minuts que mostra de forma molt emotiva, quin món tenim i quin món podríem construir en el futur, si el gènere humà desenvolupés més la intel·ligència, la sensibilitat i el respecte pel medi ambient.

La pel·lícula porta l’espectador a viure un intens viatge pel planeta de la mà d’imatges impressionants i d’una banda sonora commovedora, sense narració en off, exposant-lo a una gran varietat de situacions originals i sorprenents que mostren les principals contradiccions de la civilització humana, fent-lo gaudir d’una experiència cinematogràfica única.

Simfonia per un món nou remou sentiments i consciències sense narrar-li a l’espectador cap tesi o argument determinat, sinó que explotant brillantment el llenguatge cinematogràfic, combinant imatges documentals i dramatitzacions d’extraordinària qualitat i una banda sonora trepidant, enriquida amb multitud d’efectes sonors.

Skip to content