Exposició individual

Del 22 d’abril al 2 de juliol del 2023

Mèdol, Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Des del 22 d’abril fins el 2 de juliol podem veure Memòria, un recorregut per l’obra de Sellarès. Peces enregistrades arreu del món, fotografies, documentals, vídeo i peces escultòriques. Sota aquest títol s’arreplega la línia de temps i pensament més representativa i immanent a la seva obra: la vinculació del territori com a senyal d’identitat, l’ecologia humana, les fractures amb el medi, els canvis, el que fou i ja no és, la recerca del que ens converteix en el que som, el sentit de pertinença i la pèrdua de les arrels. Tot això amanit des del caire humanista, però també des de la denúncia i el sentit crític. 

La pràctica artística de Marc Sellarès es desenvolupa a través de diferents mitjans i suports recuperant certs aspectes de la idea d’escultura social. Explora principalment el llenguatge de les accions, les intervencions en l’espai urbà i en la natura, cercant generar debats entorn de problemàtiques polítiques i socials. En les seves obres, parla de desigualtat, solidaritat, territori, història, memòria i d’un present que convida a canviar.

Memòria és una exposició organitzada per Cultura Verda i comissariada per Freya Day.

ACTIVITATS RELACIONADES AMB L’EXPOSICIÓ:

  • INAUGURACIÓ: 22 d’abril a les 12 h
  • NIT DEL MUSEUS: 13 de maig a partir de les 22 h., Casa Canals. Memòria, Acció performativa a càrrec de Marc Sellarès.
  • CULTURA O EXTINCIÓ: 29 de juny a les 20 h, jardins de Casa Canals: Entraràs en un port que els teus ulls ignoraven. Acció performativa de Marc Sellarès.
Skip to content