Exposició individual

Del 20 de gener al 15 de febrer 2024
CRAI, Campus Catalunya URV
  • Inauguració: Dissabte, 20 de gener 2024, a les 12 h.

Pau Alsina, Reus 2005. És estudiant d’arquitectura UDL. Malgrat la seva joventut fa més de 10 anys que crea al taller Illa de safrà de Reus. Ha participat en diverses col·lectives com ara L’anonimat pervers, Art Mill, Vinyols del Camp 2021; Fills d’una mateixa branca, Cal Massó, Reus 2022; Exposició conjunta amb Agustina Sobrino i Petits a la Confiteria Padreny, Reus 2022/23 respectivament. Ha participat en el llibre Què ens mata d ‘Elena Pedrell / Art Mill 2022.

Arran aquesta publicació, Pau Alsina em va cridar l’atenció pel seu llenguatge plàstic fresc i alhora potent. No vaig trigar de posar-me en contacte amb ell i proposar-li alguna col·laboració per a Cultura Verda. Aquest fet s’ha concretat en la seva primera exposició individual al CRAI del Campus Catalunya i gràcies a l’obertura mental de l’Aula d’Art de la URV.
Crec important des de Cultura Verda, recolzar també al talent incipient del nostre territori. El resultat d’aquest treball amb Pau és un deliciós recorregut i homenatge dels seus mentors que l’han acompanyat en la seva creativitat i creixença com a persona en el camí de vida que tot just comença. Alsina ha fet un bell paral·lelisme amb un rusc nodridor i el pol·len que ha rebut fins ara per a preparar-se pel seu vol.

“Una relació ens envolta entre tu i jo. Un camí ens porta agafats per la mà i no ens deixa anar, passo hores intentant descobrir-me i descobrir-te. A vegades és tan senzill com a vegades tan entranyable, que em deixes amb el neguit de seguir l’espurna incandescent de l’interior del meu ull. De ben petit et conec, t’admiro i et dedico. Realment els camins de la vida no sé on em portaran, però estic ben segur que tu, Illa del Safrà, seràs sempre el meu niu més estimat”.

Pau Alsina

Inauguració de Safrà de Pau Alsina al CRAI de la URV

Skip to content