Àlvar Calvet

Llibre d’artista.

30 exemplars numerats

Edicions Imprevistes

Ceguesa a 360º és l’obra presentada per Edicions Imprevistes d’Àlvar Calvet.

Enquadernació artesanal amb paper Canson. Impressió en tinta blanca amb relleu sobre paper negre Canson del dibuix fet a cegues. Impressió sobre paper Canson amb tinta negra del mateix dibuix com a guardes. Caixa de fusta amb estampació artesanal del logo de les edicions. Explicació i accés al vídeo amb cosit japonès. Numerat i firmat per l’autor. cada exemplar és únic.

Aportació 80€ a consultar a grafit.tgn@gmail.com

La protesta o aspecte crític sovint irònic del seu treball i l’atenció pel paisatge en perill com a
element de base. L’obra de Calvet està centrada en la protesta, en l’exploració de la ceguera i en la defensa de la natura, sovint ho ha explorat i plantejat de forma facetada obrint diversos camins que ha anat explorant. A Ceguesa a 360º hi conflueixen quasi tots els aspectes que ocupen la seva obra més
recent: la ceguesa o no visió.
CEGUESA a 360º Aquest llibre d’artista, tot just comença en la platja dels Eucaliptus del Delta de l’Ebre, on l’artista amb els ulls embenats dibuixa el paisatge que li descriuen. Aquesta petita edició artesanal recull dos dels temes presents al llarg de la trajectòria artística d’Àlvar Calvet: la manca de sediments del Delta de l’Ebre i els treballs fets entorn de la ceguera i els diferents modes de percepció. Àlvar Calvet ens planteja allò que veiem enfront d’allò que no volem veure, resultant-ne un creuament de metàfores que prenen com a referència el Delta de l’Ebre.

Vídeo sobre la creació del dibuix del llibre d’artista d’ Àlvar Calvet

Skip to content