I ho fem amb l’exposició individual de Marc Sellarès, comissariada per Freya Day.

Després de presentar, l’any passat la mostra col·lectiva PHYSIS, enguany, tornem al centre d’arts contemporànies de Tarragona amb Memòria una exposició individual de l’artista Marc Sellarès.
Memòria” és un recorregut per l’obra de Sellarès. Peces enregistrades arreu del món, fotografies, documentals, vídeo i peces escultòriques. Sota aquest títol s’arreplega la línia de temps i pensament més representativa i immanent a la seva obra: la vinculació del territori com a senyal d’identitat, l’ecologia humana, les fractures amb el medi, els canvis, el que fou i ja no és, la recerca del que ens converteix en el que som, el sentit de pertinença i la pèrdua de les arrels. Tot això amanit des del caire humanista, però també des de la denúncia i el sentit crític.
La pràctica artística de Marc Sellarès es desenvolupa a través de diferents mitjans i suports recuperant certs aspectes de la idea d’escultura social. Explora principalment el llenguatge de les accions, les intervencions en l’espai urbà i en la natura, cercant generar debats entorn de problemàtiques polítiques i socials. En les seves obres, parla de desigualtat, solidaritat, territori, història, memòria i d’un present que convida a canviar.

Marc Sellarès (Guardiola de Bages 1973) és llicenciat en Belles Arts, especialitzat en escultura. Màster en creació, realismes i entorns, ha guanyat vuit primers premis d’escultura i ha realitzat múltiples exposicions, accions i instal·lacions, en diversos indrets del planeta. És també sergent dels Bombers de Barcelona.

Memòria es podrà veure del 22 d’abril fins al 2 de juliol del 2023
Mèdol Centre d’arts contemporànies de Tarragona.
C. d’en Granada 11 (Casa Canals) 43003 Tarragona

Skip to content